Absolvent de Jurnalism, Universitatea Hyperion, student la Stiinte Economice, specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune, Universitatea Hyperion si student la Teologie Pastorala, Universitatea Valahia din Targoviste.
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

coccolino's journal

 
 

Ultimele stiri

23 decembrie 2009
Prima statie submarina mobila

“SeaOrbiter”este in momentul de fata in faza de proiect cu sanse de a fi construita de peste 9o la suta, spun specialistii in domeniu. Inalta de 51 de metrii, va fi compartimentata asa incat sa gazduiasca pe langa uriasele echipamente necesare studierii florei si faunei submarine si 6 membrii ai echipajului, 6 oameni de stiinta si 6 medici. Costul proiectului se ridica pana acum la 35 milioane de euro.
23 decembrie 2009
Atentie matematicieni!
Sa gandesti cu voce tare si sa gesticulezi exercitiile!!

Acestea sunt regulile de aur pentru a rezolva cu succes multe din problemele la matematica, se arata in urma unui studiu efectuat de un grup de profesori din Venezuela si Granada.
23 decembrie 2009
ADN-ul si dansul

Conform unui studiu efectuat asupra 13 700 de persoane s-a demonstrat ca printre factorii ce determina predispozitia pentru dans se afla si ADN-ul. Altii ar fi: varsta, genul persoanei si educatia.