Absolvent de Jurnalism, Universitatea Hyperion, student la Stiinte Economice, specializarea Contabilitate si Informatica de Gestiune, Universitatea Hyperion si student la Teologie Pastorala, Universitatea Valahia din Targoviste.
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

coccolino's journal

 
 

arhiva stiri

22 Decembrie 2009
"Tarina" se dezlantuie

La cei 33 de ani ai sai, "tarina rusa" pe numele ei Natalia Ragozina a castigat cea de a opta (da, ati citit bine) centura de campion mondial la box feminin. Evenimentul a avut loc sambata, la Ekaterinburg iar Ragozina a ingenuncheat-o pe sud-americanca Pamela “Grenada” London.
Pugilista rusa care, acum traieste in Germania a devenit celebra nu numai datorita prestigioasei cariere sportive ci si datorita faptului ca este o femeie uluitor de frumoasa lucru dovedit si in pictorialul din “Penthouse”.
22 Decembrie 2009
Pe Titan metanul este…lichid

NASA a anuntat ca pe Titan (cel mai mare satelit al lui Saturn) s-ar afla o mare cantitate de metan in stare…lichida. “Marea Kraken”, asa cum au botezat-o specialistii cu ai sai 400 000 km patrati este mai mare chiar si decat Marea Caspica de pe Terra.
23 Decembrie 2009
ADN-ul si dansul

Conform unui studiu efectuat asupra 13 700 de persoane s-a demonstrat ca printre factorii ce determina predispozitia pentru dans se afla si ADN-ul. Altii ar fi: varsta, genul persoanei si educatia.
23 Decembrie 2009
Atentie matematicieni!
Sa gandesti cu voce tare si sa gesticulezi exercitiile

Acestea sunt regulile de aur pentru a rezolva cu succes multe din problemele la matematica, se arata in urma unui studiu efectuat de un grup de profesori din Venezuela si Granada.
23 Decembrie 2009
Prima statie submarina mobila

“SeaOrbiter”este in momentul de fata in faza de proiect cu sanse de a fi construita de peste 9o la suta, spun specialistii in domeniu. Inalta de 51 de metrii, va fi compartimentata asa incat sa gazduiasca pe langa uriasele echipamente necesare studierii florei si faunei submarine si 6 membrii ai echipajului, 6 oameni de stiinta si 6 medici. Costul proiectului se ridica pana acum la 35 milioane de euro.